Rólunk

A DiverCon Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 2005 óta van jelen a kertészeti szolgáltatások piacán. A társaság 100%-os magyar tulajdonban van. Cégünk EN ISO 9001:2009, 14000:2005 és MSZ 28001:2008 minősített.

Cégünk alapvetően a speciális területeken – így bányarézsűk, hulladéktárolók, vízi létesítmények védőgátjainak vagy autópálya műtárgyak környezetének füvesítésében, növényekkel történő betelepítésében – nyújt szolgáltatásokat. A hidrovetéses füvesítések, az antropogén területek biológiai rekultivációi, a közterületek és sportpályák zöldfelületének teljes körű kivitelezései, valamint a speciális műszaki igényű vízgátelemek gyeptakarójának elkészítései minőségi termékek használatával, műszaki szakértelemmel és személyes gondoskodás elemeivel valósulnak meg.

A vállalkozás pozitív visszajelzéseket kapott az ügyfélkapcsolati rendszerről, amely a személyes konzultációkon keresztül, valamint a honlapján keresztül (www.fuvezz.hu) valósul meg. A vállalkozás munkáit – az önkormányzati vagy vegyes tulajdonú területeken történő, pályázati struktúrában kiírt építési munkák befejezése utáni zöld felületek telepítése, illetve a budapesti és a fővárost övező agglomeráció családi házas, zöldövezeti területeinek kiépítése, karbantartása alkotják. Ennek megfelelően az iroda, a raktár és a műszaki állomás dél-budai helyen került kialakításra az M0-M1-M7-es autópályától nem messze.

Széleskörű termékskálánknak és szolgáltatáspalettánknak köszönhetően, számos személyre szabott megoldást kínálunk a zöld környezetet kedvelők számára, legyen szó közterületről, gyenge talajminőségű, kármentesített területről vagy egy családi ház kertjéről.