Hidrovetés

Cégünk 2007 óta foglalkozik a füvesítés legújabb, a hidrovetés technológiájával.

Elmondható, hogy a hidrovetés egy nagyobb népszerűségnek örvend a családi kertektől, a közterületeken és sportpályákon át egészen az óriási, rekultivációs területekig.

Hidrovetés folyamán kizárólag az egyik legnagyobb amerikai gyártó, az EasyLawn gépeit és adalékanyagit használjuk, melyek az Egyesült Államokban már több, mint 2 évtizede garantálnak kitűnő minőséget a hidrovetés technológiával történő füvesítés során.

MIT NYÚJTUNK, HA MEGBÍZIK BENNÜNK?

Füvesítés előtt a terület gyors, kémiai összetételének vizsgálata, mellyel azonnal választ kapunk annak tápanyagszükségletére.

Hidrovetés adalékanyagainak bemutatása és a terület talajminőségétől függően, az ideális tápanyagellátás biztosítása.

Budapesten és környékén végzett füvesítés esetén átvállaljuk a terület első nyírását, illetve azt követően tanácsot adunk a gyepfelület helyes ápolására.

A későbbiekben bármikor állunk elégedett ügyfeleink rendelkezésére, legyen szó szaktanácsadásról, tápanyag utánpótlásról, gyomirtásról vagy bármely egyéb kerttel kapcsolatos kérdésről.

MI TÖBBET AJÁNLHATUNK MÉG ÖNNEK?

Nem állítjuk, hogy 10 éve a szakmában dolgozunk! A kertépítés kötelező munkafázisaitól még mi se térhetünk ki! Nem ígérjük, hogy 2 hét alatt olyan kertet varázsolunk mint a filmekben! Nem állítunk valótlan, számunkra kivitelezhetetlen dolgokat!

AMIVEL SZOLGÁLHATUNK...

Több év szakmai tapasztalata, melyet számos elégedett ügyfél és több tucat referencia bizonyít. Szakembereink felkészültsége mindig naprakész, kertépítéseink során kizárólag első osztályú, több évtizedes múlttal rendelkező, gyártók termékeit használjuk.

Hosszú távú célunk, hogy egy kertet néhány év után olyan szépnek lássunk, amilyennek korábban tulajdonosával megálmodtunk.

SZAKÉRTELEM HIÁNYÁBAN A KÖVETKEZŐKRE VIGYÁZZUNK...

A hidrovetésről részletesen

A hidrovetés egy olyan forradalmian új, környezetbarát eljárás, amely lehetővé teszi, hogy akár 3 hét alatt kifogástalan eredményt érjünk el a füvesítésben.

A hidrovetés népszerűsége világszerte abban rejlik, hogy kedvező árán túl, szinte minden területen kiváló eredmény érhető el, mi több a magvak kikelésének aránya elérheti akár a 90%-ot is.

A hidrovetés folyamán, a víz és a fűmag mellett, a környezet adottságaitól függően, olyasféle adalékok kerülnek felhasználásra, melyek nélkülözhetetlenek a talaj vitalizálásához, az erózió megelőzéséhez illetve az ideális Ph érték beállításához.

De mit is jelent a hidrovetés a valóságban?

Képzeljen el egyetlen néhány száz literes tartályt, melyben víz, fűmag, mulcs (papír és faalapú talajtakaró keverék), trágya és eróziót megelőző, illetőleg a Ph értékre kedvezően ható anyagok keverednek. Az így kapott zöld masszát speciális szivattyú segítségével, csövön át terítjük a füvesítendő területre.

Ez az elegy a talajra kerülve egységes réteget, csaknem burkot képez, mely mindamellett, hogy védi a magot, megtartja annak nedvességét és gátolja a gyomok kialakulását.

Tudta, hogy...

Az első hidrovetés technológiával működő gépet 1953-ban az Egyesült Államokban gyártották, mellyel eleinte csak fűmagot és trágyát szórtak szét nagy terepen. Napjainkban a hidrovetés ennél sokkal összetettebb folyamat, mely mára nem csak mezőgazdasági területeken alkalmazható, hanem akár családi házak kertjeiben is.

A hidrovetés jellemzői és előnyei