Kertfenntartás

Egy kertet nem elég egyszerűen megépíteni, sok időt és energiát igényel, hogy olyannak lássuk, amilyennek korábban a kerttervezővel megálmodtuk. Fennállásunk óta többször is bebizonyosodott, a kerttulajdonosok olykor nem is gondolják, hogy állandó, szakszerű kertfenntartás estén mi is hozható ki a kertből.

Vigyázzunk, mert a kertfenntartás szabályainak figyelmen kívül hagyása maradandó károkat okozhat a zöldfelület egységében!

MIT NYÚJTUNK, HA MEGBÍZIK BENNÜNK?

Bízza ránk a kertfenntartás összes fázisát és kertje garantáltan megszépül, így Önnek már csak élvezni kell a pihenést!

Kertépítés esetén, ha a megrendelő úgy kívánja, eltérhetnek ezektől a lépésektől, de a fent említett pontok egy komplett, összetett kert esetén mindenképp elengedhetetlenek.

MI TÖBBET AJÁNLHATUNK MÉG ÖNNEK?

Nem állítjuk, hogy 10 éve a szakmában dolgozunk! A kertépítés kötelező munkafázisaitól még mi se térhetünk ki! Nem ígérjük, hogy 2 hét alatt olyan kertet varázsolunk mint a filmekben! Nem állítunk valótlan, számunkra kivitelezhetetlen dolgokat!

AMIVEL SZOLGÁLHATUNK...

Több év szakmai tapasztalata, melyet számos elégedett ügyfél és több tucat referencia bizonyít. Szakembereink felkészültsége mindig naprakész, kertépítéseink során kizárólag első osztályú, több évtizedes múlttal rendelkező, gyártók termékeit használjuk.

Hosszú távú célunk, hogy egy kertet néhány év után olyan szépnek lássunk, amilyennek korábban tulajdonosával megálmodtunk.

SZAKÉRTELEM HIÁNYÁBAN A KÖVETKEZŐKRE VIGYÁZZUNK...

A hozzáértés nélküli kertfenntartás során elkövetett leggyakoribb hibák: