Öntözőrendszer

Kertépítésnél, az öntözőrendszer elhagyása egyre nagyobb kockázatot jelent, mivel hazánk klimatikus viszonyai, a csapadék eloszlásának kiszámíthatatlansága, illetve a növényfajok általános vízigénye megkívánja a bőséges, állandó öntözést.

A zöldellő gyep, valamint a teljes zöldfelület ápolásának egyik legfontosabb része az elmaradhatatlan öntözés.

A locsolás hagyományos módszereivel, ennek megvalósítása rengeteg odafigyelést és időt igényel.

ROHANÓ VILÁGUNKBAN KINEK VAN ERRE IDEJE?

Az automata öntözőrendszer segítségével ezek a nehézségek többé nem nyomják vállunkat!

A telepített öntözőrendszer előre beprogramozott időben és módon öntözi kertünk minden egyes szegletét, legyen szó gyepről, bokorról, fáról vagy akár a párkányon elhelyezett virágláda, esetleg kaspó öntözéséről!

Automata öntözőrendszer fektetése során kizárólag az amerikai RainBird és Hunter cég termékeit használjuk!

A DÖNTÉST AZ ÖN KEZÉBE ADJUK...

Egy öntözőrendszert hosszú évekre, olykor évtizedekre épít az ember, így annak tervezését mindenképp bízza szakemberre! Telepítését tekintve, időigényes, és némi szaktudás nélkülözhetetlen.

Ha úgy dönt, az automata öntözőrendszer fektetését Önmaga végzi el, cégünk ingyenesen megtervezi Önnek, mitöbb biztosítja a megfelelő technikai és szakmai hátteret, úgymint eszközök és alkatrészek.

Hogyha szakembert bízna meg az öntözőrendszer fektetésével, kérje ajánlatunkat, vagy keressen fel minket elérhetőségink bármelyikén.

SZAKÉRTELEM HIÁNYÁBAN A KÖVETKEZŐKRE VIGYÁZZUNK...

Bővebben az öntözőrendszerekről

Az automata öntözőrendszer mára nélkülözhetetlen része egy szép kertnek.

Az automatikus öntözés elhagyása egyre nagyobb kockázatot jelent, mivel hazánk klimatikus viszonyainak, a csapadék eloszlásának kiszámíthatatlanságának és a növényfajok általános vízigényének köszönhetően kertünk növényei állandó öntözést kívánnak.

Egy zöldellő kert ápolásának legfontosabb része a rendszeres öntözés. A hagyományos, illetve kézi öntözési módszer sok odafigyelést és időt igényel. Kinek van arra ideje, hogy forró nyári napokon minden este és hajnalban pihenés helyett inkább öntözzön. Nem könnyű olyan kerttulajdonost találni aki hajnalonta felkel, hogy megöntözze kedvenc növényeit. A legtöbb esetben az emberek csak akkor állnak neki öntözni amikor már késő, amikor már a gyep, vagy a növények megsínylették a szárazságot.

Egy öntözőrendszer segítségével ezek a nehézségek többé nem nyomják vállunkat! A rendszer előre beprogramozott módon öntözi kertünk minden egyes szegletét, legyen szó gyepről, bokorról, fáról vagy akár egy párkányon elhelyezett virágládáról, esetleg kaspóról.

Az öntözőrendszer jellemzői és előnyei